Produsenter av matvarer, dyrefôr, kosemetikk, medisiner ønsker i dag å vite mer om teksturegenskapene på alt fra råvarer til ferdige produkter. De investerer i utstyr for å lære mer om produktene og ikke minst, for å kunne tallfeste tekstur på en objektiv måte. Teksturmåling foregår i dag i forbindelse med forskning, produktutvikling, utprøving av nye råvarer eller produksjonsmetoder, samt råvare- og sluttkontroll. Vi tilbyr et meget stort utvalg av både instrumenter, tilleggsutstyr og testrigger for måling av de fleste type produkter. I programvaren til instrumentene er det en innholdsrik metodesamling og en oversikt over publiserte artikler innen teksturanalyse.
Bakevarer - deiger- meieriprodukter - fisk - kjøtt - pasta - kosmetikk - tape - sjokolade - smågodt - tabletter - pellets - kremer - geler - frukt - lær - egg - hårpleieprodukter - posteier - emballasje og mye, mye mer er produkter du kan teste med en teksturmåler.