Vannrensesystemer - PURELAB flex

Unike vannrensesystemer for moderne laboratorier

PURELAB flex 1&2 

PURELAB flex 1 er en tappeenhet hvor dispenserhodet med volumkontroll er festet i en fleksibel arm. Enheten blir koblet til en tank eller en distribusjonssløyfe og leverer dermed den vannkvaliteten sentralanlegget til enhver tid produserer. For å polere vannet før tapping er det mulig å sette innen en ionebytter og få en vannkvalitet egnet til generelt laboratoriebruk, såkalt Type II vann.

PURELAB flex 2 er en kombinert tappe- og poleringsenhet som også benytter forrenset vann i tank eller fra en distribusjonssløyfe. Under tapping vil vannkvaliteten bli målt og vist i displayet på dispenseren.Vannet som blir produsert i en PURELAB flex 2 er ultrarent vann (18,2 M Ω.cm), såkalt Type I vann. Dette er en vannkvalitet nødvendig for teknikker som f.eks. AA, MS, HPLC, elektrokjemi og spektroskopi. Med et PoU (Point of Use) filter montert på tappepunktet er også vannkvaliteten til bruk i Life Science applikasjoner ivaretatt. 

Begge modeller har en håndholdt dispenser med volumkontroll montert på en fleksibel arm som gjør at enhetene er enkle å bruke i det daglige. Vedlikeholdet er enkelt med tilgang til alle komponenter fra forsiden..

 

PURELAB flex 3&4

PURELAB flex 3 produserer ultrarent vann (18,2 M Ω.cm), såkalt Type I vann, med springvann som råvannskilde. Med sin fleksible og håndholdte dispenser som leverer nøyaktig mengde, det enkle vedlikeholdet og sitt lille fotavtrykk, er dette et unikt vannrensesystem for laboratorier som bruker inntil 10 liter ultrarent vann pr. dag. I Flex 3 blir vannet kontinuerlig resirkulert mellom reservoaret og tappepunktet. Under tapping vil vannkvaliteten bli vist på displayet til dispenseren i form av real-tome TO-monitorering. 


PURELAB flex 4 har i tillegg mulighet for manuell påfylling av vann, og du kan derfor plassere den midlertidig på steder uten tilgang på springvann.