ELGA Labwater styrker sin satsing i Norge

Fra 1. mai 2018 er Nerliens Meszansky AS eneforhandler av PURELAB vannrensesystemer fra ELGA LabWater.

ELGA Labwater styrker sin satsing i Norge

Den engelske produsenten ELGA Labwater har vært tilstede i det norske markedet i mer enn 40 år og de kan skilte med et stort antall vannrensesystemer utplassert på laboratorier i Norge. For å styrke sin posisjon ytterligere i det norske markedet har ELGA Labwater besluttet å dele sin produktportefølje mellom to leverandører i Norge, dette med virkning fra 1. mai 2018.

BioNordika AS

Fra 1. mai vil BioNordika AS være enedistributør av produktene MEDICA, BIOPURE og CENTRA fra ELGA Labwater. Dette er vannrensesystemer som forsyner analysemaskiner innen klinisk diagnostikk med rent vann. Sykehusene skal fortsatt forholde seg til BioNordika når det gjelder MEDICA, BIOPURE og CENTRA også etter 1. mai 2018.

Nerliens Meszansky AS

Fra 1. mai vil Nerliens Meszansky AS være enedistributør av PURELAB produktene; PURELAB Chorus, PURELAB Flex og PURELAB Classic (Option) fra ELGA Labwater. PURELAB produktene blir brukt på alle andre laboratorier, enten behovet er rent vann til generelt laboratoriebruk eller for analyser som krever ultrarent vann.  Har du et allerede et PURELAB produkt på laboratoriet og skal bestille flere forbruksartikler, har behov for produktinformasjon eller service, da er det Nerliens Meszansky AS du skal kontakte.

Samarbeid og kontakt

Gyldige servicekontrakter på PURELAB produkter blir håndtert av BioNordika frem til og med første årlig service er gjennomført. Ny kontrakt etter dette blir med Nerliens Meszansky. BioNordika AS og Nerliens Meszansky AS har etablert et tett samarbeid som skal sikre at endringen blir så sømløs som mulig for deg som bruker.

Har du spørsmål vedrørende PURELAB vannrenseystemer, ta gjerne kontakt med Avd.leder Kristin Henriksen for produktinformajon og Teamleder Kristian Engebretsen for spørsmål relatert til teknisk service.