Mål volum og tetthet med laserbasert scanner

Rask, enkel og ikke-destruktiv måling av et produkts volum, tetthet og fysiske dimensjoner.
VolScan Profiler VPS 600 og VPS 300

I VolScan Profiler blir produktet scannet vertikalt med en laser scanner samtidig som produktet roterer. Et scan kan ta fra 30 sekunder til flere minutter, avhengig av hvor store/små seksjoner som blir valgt. Etter scannet vil du ha tilgang på informasjon om produktets volum, tetthet, vekt og fysiske dimensjoner.         

Å benytte en ikke-destruktiv metode til å bestemme volum og tetthet har betydelige fordeler sammenlignet med metoder basert på fysisk kontakt eller fortrenging. Spesielt for produkter som har en ujevn eller irregulær form er det vanskelig å bestemme volum og derav tettheten.

Bruksområdet for VolScan Profiler er derfor stort og produkter som brød, kaker, frukt, grønnsaker, kjøttprodukter og emballasje flere står på applikasjonslisten. Og det er sikkert mange flere.     

Relaterte produkter

VolScan Profiler
VolScan Profiler er laserbasert scanner som gjør det å bestemme volum, tetthet og dimensjoner for et produkt på en rask, enkel og ikke-destruktiv måte. I tillegg kan du automatisk få tallfestet parametre som overflateareal, vekt, spesifikt volum, høyde, bredde og dybde.
Varenummer: VPS600 og VPS300